Συνεργαζόμαστε με πολλαπλές εταιρείες μεταφορών προκειμένου να εξασφαλίζουμε τη γρηγορότερη και ασφαλέστερη παράδοση των προϊόντων στους πελάτες μας σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα και ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων οι παραδόσεις γίνονται:

  • Για μικρού όγκου αντικείμενα μέσω των εταιρειών courier σε 2-7 εργάσιμες ημέρες.
  • Για μεγαλύτερου όγκου προϊόντα οι παραδόσεις γίνονται μέσω εταιριών courier και μεταφορικών εταιριών σε 4-7 εργάσιμες ημέρες.
  • Δωρεάν αποστολή για αγορές μεγαλύτερες των 65 €, σε όλη την Ελλάδα
  • Για αγορές μικρότερες των 50 € υπάρχει χρέωση μεταφορικών 3 €, σε όλη την Ελλάδα.
  • Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή εξαιρουμένων των επισήμων αργιών.
  • Η παράδοση των Εμπορευμάτων θα πραγματοποιείται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-18:00), στις οποίες η Εταιρεία προωθεί τα προσωπικά στοιχεία σας, όπως ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αποστολής, έτσι ώστε να καθίσταται εφικτή η παράδοση και εκτέλεση των παραγγελιών. Δια του παρόντος συναινείτε ανεπιφύλακτα στην προώθηση των προσωπικών σας στοιχείων και δεδομένων για το σκοπό της αποστολής των παραγγελθέντων και εξοφλημένων εμπορευμάτων.

Παρακαλείσθε να εισάγετε ως διεύθυνση παραλαβής, διεύθυνση στην οποία θα βρίσκεστε , είτε εσείς οι ίδιοι αυτοπροσώπως, είτε κάποιος παραλήπτης της παραγγελίας σας κατά τις εργάσιμες ώρες, όπως για παράδειγμα στο χώρο εργασίας σας.

Εάν δεν βρίσκεστε εσείς οι ίδιοι αυτοπροσώπως ή κάποιος εξουσιοδοτημένος παραλήπτης προκειμένου να παραλάβει και να υπογράψει για την παραγγελία για λογαριασμό σας, στόν τόπο παραλαβής, θα ενημερώνεστε σχετικά με σημείωμα που θα τοποθετείται στο γραμματοκιβώτιό σας, ενώ θα σας γνωστοποιείται από πού μπορείτε να παραλάβετε τα πακέτα – δέματα Εμπορευμάτων που έχουν αποσταλεί.