Λίγα λόγια για εμάς

Καλώς ήρθατε στην Suit up, μια νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής ένδυσης. Η ιδέα γεννήθηκε στο φαρμακείο της Νένας στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης, μέσα από την έντονη επιθυμία και αναζήτηση για μια εικόνα σύγχρονη, κομψή και ανανεωμένη στο εργασιακό περιβάλλον. Την ιδέα αυτή την αγκάλιασαν και στήριξαν η Ερμιόνη ως fashion creative director και ο Ιάκωβος ως retail manager με γνώσεις και εμπειρία ετών.

Στόχος  είναι η δημιουργία ενδυμάτων που αναδεικνύουν το προσωπικό στιλ του καθενός. Προσπαθούμε να πρωτοτυπούμε σεβόμενοι παράλληλα τις βασικές αρχές υψηλής ραπτικής και σχεδιασμού. Προτεραιότητά  μας είναι η ποιότητα και η κομψότητα που θέλουμε να προσφέρουν οι συλλογές μας στους πελάτες μας. Οι συλλογές μας συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και ταυτόχρονα δημιουργούν ένα αίσθημα άνεσης και αυτοπεποίθησης.

Η Suit Up χαρακτηρίζεται από τα ποιοτικά της υφάσματα, τις καινοτόμες τεχνικές πατρόν και  ραφής ενσωματώνοντας το μοντέρνο στο διαχρονικό στοιχείο. Τα ρούχα της εταιρείας Suit Up παράγονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από ανθρώπους με μακροχρόνια τεχνογνωσία και εξειδίκευση.

Φροντίζουμε έτσι ώστε η προσωπική σας εμπειρία από την εταιρεία Suit Up να είναι στα μέτρα σας!